Que és Interland?

El món digital ofereix innumerables oportunitats, pot ser un lloc meravellós per a l'aprenentatge i la connexió, però també presenta riscs i desafiaments com el ciberassetjament, la sobreexposició a contingut inadequat i la pèrdua de la privadesa.

És essencial reconèixer la creixent importància d'educar als nens sobre com es relacionen amb el món digital en l'era actual, ja que necessiten comprendre els perills i les conseqüències de les seves accions en línia, i aquí és on entren en joc els adults responsables.

Com a pares, tutors i educadors tenim la responsabilitat de guiar els nens en aquest món digital, oferint-los orientació sobre la seguretat en línia, la gestió de la privadesa, la civilitat digital i la utilització responsable de la tecnologia. 

Aquesta educació no només implica establir regles i restriccions, sinó també fomentar una comprensió profunda dels valors ètics relacionats amb l'ús d'Internet.




Per ajudar-nos en aquesta tasca Google ha creat Interland, és una plataforma educativa en línia creada amb l'objectiu d'educar als nens a navegar de manera segura i responsable a través d'Internet. 

Aquesta eina ofereix una experiència de joc que ensenya les habilitats i els conceptes essencials per moure's amb seguretat a la xarxa.

5 punts claus que es treballen a Interland

👉 Educació sobre la seguretat en línia: Interland ensenya als nens com protegir la seva informació personal i conscienciar-los sobre els perills en línia, com l'assetjament cibernètic i la suplantació d'identitat.

👉 Foment de la civilitat en línia: Promou la importància de tractar els altres amb respecte i empatia mentre es comuniquen a Internet, fomentant una cultura de civisme digital.

👉 Navegació segura: Ensenya als nens a reconèixer llocs web i missatges potencialment perjudicials i a prendre decisions informades en línia, la qual cosa és fonamental per a la seva seguretat en línia.

👉 Gestió de la privadesa: Promou la gestió de la privadesa, ajudant els nens a comprendre quina informació és pública i quina és privada en línia, protegint així la seva identitat i dades personals.

👉 Promoció de la confiança en línia: Fomenta la confiança en les habilitats de navegació dels nens, la qual cosa pot reduir l'ansietat i augmentar la seva autoestima en l'entorn digital.


Interland: https://beinternetawesome.withgoogle.com/es_es

0 Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Post a Comment (0)

Més recent Anterior