Atrapados

Hem lliurat les nostres vides al culte dels algorismes, tenim dependència gairebé exclusiva d'elements tecnològics que assumim que sempre hi seran, ens ajuden a trobar informació valuosa, a fer exercici, a conduir, recorden aniversaris i tenen tota la nostra agenda de contactes, seleccionen minuciosament les notícies que volem sentir, tot sense protestar i sense que qüestionem res.


Internet s'ha apoderat dels nostres cervells

Nicholas Carr obre un debat que està essent protagonista dels nostres dies, quan dependents som de la tecnologia i com aquesta ens va canviant sense adonar-nos.

Ens hem convertit en addictes, volem més informació, volem accedir-hi de manera més ràpida i immediata. A poc a poc anem perdent pensament crític i sense adonar-nos arriba un dia que ja no som capaços de mantenir l'atenció en llegir una notícia o llegir tres pàgines d'un llibre.


Atrapados  Nicholas Carr


Aquest llibre està a la venda en diferents formats i idiomes a Amazon. Inclou un codi d'afiliat que ens cedeix un petit percentatge de les vendes. No ens farem pas rics, però cada cèntim anirà destinat a la fundació Pascual Maragall per la investigació de l'Alzheimer.


0 Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Post a Comment (0)

Més recent Anterior