El enemigo conoce el sistema

"El enemigo conoce el sistema" és l'últim llibre de Marta Peirano, on posa de manifest com els governs i grans corporacions utilitzen cada dia més les nostres dades a conveniència i no sempre amb el nostre permís.


La indústria de les dades massives creix de manera exponencial any rere any gràcies al que ella anomena com "economia de l'atenció".

Grans corporacions lluiten entre elles per mantenir-nos enganxats a aplicacions, telèfons i serveis en línia donant-nos el que volem sense fi.

La tecnologia en si mateixa no és bona ni dolenta, l'important és l'ús que se'n fa.


De la conjuntura sanitària actual sortirem i la indústria de les dades en serà protagonista, aquestes dades ben utilitzades tenen el potencial d'ajudar la humanitat, però mal utilitzades representaran un abans i després per la llibertat i privacitat de tots.




Marta Peirano @minipetite és una periodista i escriptora espanyola que col·labora en diversos mitjans sobre temes tecnològics fent especial èmfasi en la privacitat, seguretat i la criptografia.





Aquest llibre està a la venda en diferents formats i idiomes a Amazon. Inclou un codi d'afiliat que ens cedeix un petit percentatge de les vendes. No ens farem pas rics, però cada cèntim anirà destinat a la fundació Pascual Maragall per la investigació de l'Alzheimer.

0 Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Post a Comment (0)

Més recent Anterior