Microsoft Ignite Cloud Skills Challenge – Novembre 2021

  





Microsoft fa dues rondes anuals del seu esdeveniment Microsoft Ignite, de la mateixa manera torna a oferir exàmens de certificació gratuïts per tot aquell que completi algun dels 12 reptes formatius que ofereix, resulta una bona oportunitat per poder optar a determinats exàmens a cost zero.

En aquesta ocasió els reptes formatius s'han de completar abans del 30 de novembre, no cal fer-los tots perquè tan sols lliuren un codi d'examen per persona registrada, convé tenir un compte Microsoft vàlida, les formacions són o bé en anglès, espanyol o altres idiomes.


Teams Admin Challenge
Aquest repte és per als professionals que gestionen Microsoft Teams per facilitar la col·laboració i la comunicació eficients i efectives en un entorn de Microsoft 365.

Azure Developer Challenge
Aquest repte és per a desenvolupadors interessats a dissenyar, construir, provar i mantenir aplicacions i serveis al núvol a Microsoft Azure.

Team Voice Engineer Challenge
Si sou un professional de les telecomunicacions que sap planificar, dissenyar, configurar, mantenir i solucionar problemes d'una solució de comunicacions integrada amb Microsoft Teams, aquest repte i certificació us poden ajudar a avançar en la vostra carrera.

Azure Database Admin Challenge
Aquest repte és per a professionals que implementen i gestionen els aspectes operatius de les solucions de plataformes de dades híbrides i natives del núvol creades amb Microsoft SQL Server i Microsoft Azure Data Services.

Desktop and Device Management Challenge
Aquest repte és per als administradors d'escriptori moderns que despleguen, configuren, protegeixen, gestionen i supervisen dispositius i aplicacions de client en un entorn empresarial.

Windows Server Hybrid Admin Challenge
Aquest repte és per a qualsevol persona que vulgui augmentar l'experiència en la configuració i la gestió de les càrregues de treball de la plataforma Windows Server local, híbrida i d'infraestructura com a servei (IaaS).

Dynamics 365 Sales consultant Challenge
Si sou un consultor funcional, un professional que treballa amb Microsoft Dynamics 365 Sales o un desenvolupador que vol perfeccionar les vostres habilitats de consultoria, aquest repte us pot ajudar a donar un impuls a la vostra carrera demostrant que podeu utilitzar Dynamics 365 Sales per potenciar la força de vendes.

Dynamics Supply Chain Mgmt Challenge
Analitzeu els requisits empresarials i traduïu aquests requisits en processos i solucions empresarials totalment realitzades que implementin les millors pràctiques del sector en aquest repte. Apreneu a servir com a recurs clau per implementar i configurar aplicacions per satisfer els requisits empresarials.

Power Platform Developer Challenge
Si teniu passió per dissenyar, desenvolupar, assegurar i ampliar solucions de Microsoft Power Platform, aquesta certificació podria ser per a vosaltres. Aprendràs a crear dissenys tècnics i Power Apps, ampliar la plataforma i l'experiència de l'usuari i desenvolupar integracions.

Security Operations Analyst Challenge
Aconseguiu aquest repte si el vostre objectiu professional és reduir el risc organitzatiu solucionant ràpidament els atacs actius a l'entorn, assessorant sobre millores a les pràctiques de protecció contra amenaces i referint les infraccions de les polítiques organitzatives.

Azure Admin Challenge
Aconseguiu aquest repte si el vostre objectiu professional és reduir el risc organitzatiu solucionant ràpidament els atacs actius a l'entorn, assessorant sobre millores a les pràctiques de protecció contra amenaces i referint les infraccions de les polítiques organitzatives.

Identity + Information Protection Challenge
Aquest repte és per als experts en seguretat amb múltiples talents. Apreneu a dissenyar, implementar i operar els sistemes d'accés i identitat d'una organització. I aprèn a planificar i implementar controls que compleixin les necessitats de compliment de l'organització.





La llista dels exàmens als quals es pot optar.


Gràcies per llegir-me

0 Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Post a Comment (0)

Més recent Anterior