Microsoft Ignite Octubre 2022

Microsoft fa dues rondes anuals del seu esdeveniment Microsoft Ignite, es celebren conferències i presentacions de primer nivell de moltes novetats de la companyia Microsoft, de la mateixa manera torna a oferir exàmens de certificació gratuïts per tot aquell que completi algun dels  reptes formatius que ofereix, resulta una bona oportunitat per poder optar a determinats exàmens a cost zero.



En aquesta ocasió els reptes formatius s'han de completar abans del 9 de novembre, no cal fer-los tots perquè tan sols lliuren un codi d'examen per persona registrada, convé tenir un compte Microsoft vàlida, les formacions són o bé en anglès, espanyol o altres idiomes.


Aprengui els conceptes bàsics de Azure que necessitarà conèixer com a arquitecte d'infraestructures de Azure. Obtingui coneixements en operacions de TU, incloses xarxes, virtualització, identitat, seguretat, continuïtat empresarial, recuperació abans desastres, plataformes de dades i governança.

Repte Automatització de IA
Des dels models d'aprenentatge automàtic clàssics més bàsics fins a l'anàlisi exploratòria de dades i la personalització d'arquitectures, se li guiarà a través continguts conceptuals fàcils de digerir i quaderns interactius de Jupyter, tot això sense sortir del seu navegador. Triï el seu propi camí en funció de la seva formació educativa i interessos.

Repte d'automatització de Field Service
Aprengui a configurar els recursos, les característiques, els tipus d'incidents, la integració de l'inventari, els acords de servei, la programació de recursos, les ordres de treball, les inspeccions, les tasques de servei, els rols dels usuaris de servei de camp, la configuració del servei de camp, la solució Connected Field Service (IoT) i l'aplicació mòbil Dynamics 365 Field Service.

Repte per a desenvolupadors de Cloud
Aquesta ruta d'aprenentatge del desafiament l'ajudarà a entendre què és DevOps i com planificar un viatge de transformació de DevOps.

Repte d'App Maker Challenge
Creu solucions amb poca escriptura de codi per a simplificar i automatitzar les seves tasques i processos, i els del seu equip. Amb el desafiament Cloud App Maker Challenge, descobrirà com transformar el coneixement que té de les seves dades i els problemes que han de resoldre's en experiències d'aplicacions i processos automatitzats.

Aprengui a planificar, implementar, configurar i assegurar el xat de Microsoft Teams, les aplicacions, els canals, les reunions, les conferències d'àudio i vídeo, els esdeveniments en viu, les crides i els dispositius certificats de Microsoft Teams. Aprengui a configurar el telèfon de Microsoft Teams amb connectivitat PSTN a través de Direct Routing, Operator Connect i Calling Plans de Microsoft Teams.

Repte de protecció completa
Familiaritzi's amb els vectors d'atac, les ciberamenazas, l'administració d'incidents i Kusto Query Language (KQL).



La llista dels exàmens als quals es pot optar:

AZ-305: DEsigning Infrastructure Solutions
AZ-400: Designing DevOps Solutions
MB-240 Dynamics 365 Field Service Functional consultant
MS-700: Administració de Microsoft Teams
PL-100: Microsoft Power Platform App Maker
SC-200: Analista de operacions de seguretat de Microsoft


Gràcies per llegir-nos

0 Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Post a Comment (0)

Més recent Anterior