Startpage i la cerca "anònima"


La vida més enllà de Google és possible perquè existeixen un bon nombre de navegadors i eines complementàries per realitzar cerques a Internet, en ocasions més acurades o focalitzades sobre un tema en concret i altres com en el cas que ens ocupa fent èmfasi en la privadesa


Startpage ens ofereix els resultats de Google, però respectant la privadesa de les nostres dades, aquest és el seu principal argument, evitar el rastreig a l'hora de realitzar cerques n'és el seu lema.





A més, el cercador Startpage inclou una funcionalitat a la seva pàgina de resultats anomenada, "vista anònima" que ens permet accedir als enllaços en mode proxy emmascarant la nostra adreça IP real en favor de la de Startpage.






Aquesta funcionalitat a part d’evitar que tercers obtinguin les nostres dades de navegació també ens facilita la navegació privada a llocs restringits per  geolocalització o DNS.



 Segons Startpage ells no guarden dades de les connexions ni resultats a fi de mantenir la privadesa dels usuaris



El model de finançament de Startpage sol ser la publicitat basada en cerques que encapçala la seva pàgina de resultats, una vegada més, no guarden les dades de les cerques relacionades ni les venen a tercers.


Enllaços:



0 Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Post a Comment (0)

Més recent Anterior